برگزاری جلسه کارگروه اقتصاد سلامت درمجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با حضور مدیر برنامه‌ریزی مالی و بودجه دانشگاه

جلسه کارگروه اقتصاد سلامت درمجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با حضور دکتر رامین رحیم نیا مدیر برنامه‌ریزی مالی و بودجه دانشگاه برگزار شد.گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، جلسه کارگروه اقتصاد سلامت مجتمع ‌شنبه ۲۳ آذرماه ۹۸ با حضور دکتر رامین رحیم نیا مدیر برنامه‌ریزی مالی و بودجه دانشگاه، دکتر خسرو صادق نیت رئیس مجتمع، دکتر فرشاد علامه معاون درمان، محمود معصومی معاون پشتیبانی، مهندس علی سورکی مدیر برنامه‌ریزی منابع مالی و پایش عملکرد، پرستو آریاملو مدیر پرستاری و مصطفی مرادی مشاور رئیس در امور اجرایی در دفتر ریاست برگزار شد.
در این جلسه گزارشی از فرآیند و روند چگونگی پرداخت هزینه عملکرد بخش‌ها توسط مدیر برنامه‌ریزی مالی و بودجه مجتمع مهندس سورکی ارائه شد.

توضیح اینکه جلسات بررسی عملکرد بخش‌های مجتمع جهت بهینه کردن و صرفه‌جویی در هزینه‌ها و درآمد مجتمع برگزار می‌شود.