برگزاری جلسه هیئت‌امنای بنیاد ملی نیکوکاری کنترل سرطان درمجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

جلسه هیئت‌امنای بنیاد ملی نیکوکاری کنترل سرطان با هدف کمک به ساخت پروژه ۶۱۰ تختخوابی جدید انستیتو کانسر است.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، جلسه هیئت‌امنای بنیاد ملی نیکوکاری کنترل سرطان پنجشنبه ۴ مهرماه ۹۸ در تالار امام برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر محمدرضا مسجدی مدیرعامل و عضو هیئت‌مدیره بنیاد ملی نیکوکاری کنترل سرطان گزارشی از فعالیت ۵/۲ ساله این بنیاد را ارائه کرد که هدف فعالیت این بنیاد کمک به ساخت پروژه ۶۱۰ تختخوابی جدید انستیتو کانسر است.

در ادامه دکتر رضا ملک‌زاده معاون پژوهشی و دکتر ایرج حریرچی قائم‌مقام و معاون کل وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی مطالبی در مورد بیماری سرطان، میزان ابتلا، میزان مرگ‌ومیر، درصد درمان‌پذیری این بیماران و همچنین تعداد تخت‌های درمانی موجود در کشور و چند کشور دیگر به ازای هر ۱۰۰۰ نفر و منابع عمرانی برای ساخت مراکز درمانی وزارت بهداشت مطالبی را مطرح کردند.

در ادامه دکتر محمدعلی محققی استاد و رئیس مرکز تحقیقات سرطان انستیتو کانسر مجتمع به نقش انستیتو کانسر در تربیت پزشکان و درمان بیماران و اهمیت ساخت این مرکز جدید جهت افزایش کمی و کیفی خدمات نکاتی را بیان کرد.

توضیح اینکه این بنیاد از طرف تعدادی از اساتید انستیتو کانسر و با مشارکت اساتیدی از سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی و افراد خیر و نیکوکار برای تأمین منابع پروژه ۶۱۰ تختخوابی انستیتو کانسر مجتمع به‌عنوان اولویت اول این بنیاد در اردیبهشت سال ۱۳۹۶ در سازمان‌های مردم‌نهاد وزارت کشور به ثبت رسیده و فعالیت رسمی خود را آغاز کرده است.