برگزاری جلسه شورای ورزشی درمجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

جلسه شورای ورزشی مجتمع یکشنبه ۷ مهرماه ۹۸ در سالن جلسات معاونت امور دانشگاهی مجتمع برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، جلسه شورای ورزشی مجتمع با حضور دکتر سید رضا رئیس کرمی معاون امور دانشگاهی، دانیال پارسا مسئول انجمن والیبال، حسن رضا نژاد مسئول انجمن ورزش‌های همگانی و آمادگی جسمانی، رحمان شعبان نیا مسئول انجمن ورزش قهرمانی، مرادی دلیر مشاور اجرایی ریاست، دکتر محمد خورشیدی عضو شورای ورزشی، طاهر شکری مسئول هماهنگی انجمن‌ها، محمدتقی طالبیان عضو شورای ورزشی، غلامرضا نعمانی پور مسئول انجمن کوه‌پیمائی، سیده سحر موسوی عضو شورای ورزشی، فرشته نوری مهر مسئول انجمن ورزش‌های بانوان و محمدابراهیم مقدم دبیر شورای ورزشی مجتمع یکشنبه ۷ مهرماه ۹۸ در سالن جلسات معاونت امور دانشگاهی مجتمع برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر رئیس کرمی آئین‌نامه شورای ورزشی مجتمع را مطرح و موردبحث و بررسی اعضا قرار گرفت.
سپس در خصوص برگزاری مسابقات هفته دفاع مقدس و نحوه اطلاع‌رسانی آن در سطح مجتمع صحبت شد.