برگزاری جلسه شورای فناوری اطلاعات درمجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

جلسه شورای فن‌آوری اطلاعات مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با حضور مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه و جمعی از مسئولین مجتمع برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستان امام خمینی (ره)، جلسه شورای فناوری اطلاعات مجتمع با حضور دکتر خسرو صادق نیت رئیس مجتمع، دکتر سید سینا مرعشی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، محمود معصومی معاون پشتیبانی، دکتر فرشاد علامه معاون درمان، مهندس علی سورکی مدیر برنامه‌ریزی منابع مالی و پایش عملکرد، سید مجتبی عقیلی مدیر فناوری اطلاعات مجتمع، پرستو آریاملو مدیر پرستاری، مصطفی مرادی مشاور اجرایی ریاست و مهندس نعمت اله علی تبار مدیرعامل شرکت کیان تک برگزار شد.
در این جلسه در خصوص مشکلات HIS و همچنین فرآیند ارسال اطلاعات به سامانه سپاس موردبحث و بررسی قرار گرفت. سپس از وب‌سایت جدید بیمارستان رونمایی شد.
در ادامه گزارش ارتقای زیرساخت بانک اطلاعاتی مجتمع ارائه شد.
توضیح اینکه جلسه فناوری اطلاعات مجتمع به‌صورت ماهانه برگزار می‌شود.