برگزاری جلسه راه‌اندازی میز خدمت درمجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

جلسه معرفی و آشنایی با میز خدمت الکترونیک با حضور دکتر ترابی و کارشناسان دبیرخانه مرکزی، میز خدمت و اتوماسیون اداری دانشگاه برگزار شد. گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، میز خدمت مجتمع در حالی راه اندازی شد که دکتر ماشاءالله ترابی رئیس دبیرخانه مرکزی میزخدمت و اتوماسیون اداری دانشگاه، محمود معصومی معاون پشتیبانی ، محمد رضا شهبازی مدیر خدمات پشتیبانی ، علی سورکی مدیر برنامه ریزی منابع مالی و پایش عملکرد ،پرستو آریاملو مدیر پرستاری ، مسولین واحدهای مجتمع، سوپروایزرین و سرپرستاران، ضمن هم آیی به معرفی این خدمت ویژه و ابعاد و وفاید آن پرداختند.
چهارشنبه هفدهم مهرماه ۹۸ طی جلسه ای که در سالن شهید میرزایی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) برگزار شد ضمن راه اندازی میزخدمت، سیستم جدید حضوروغیاب همراه با بهره وری نیز به بهره برداری رسید.
توضیح اینکه خدمات الکترونیک چندی است در قالب میز خدمت در سطح دانشگاه مورد استفاده است که زین پس در راستای ارائه خدمات بهتر، در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) نیز راه اندازی شده است. چنانچه کارکنان و مراجعین برای پیگیری مکاتبات و درخواستهای خود می توانند با استفاده از رایانه شخصی و تلفن همراه در هر ساعتی از شبانه روز، به استفاده از این خدمت بپردازند.
در ادامه سیستم جدید حضوروغیاب با امکان محاسبه بهره وری نیز دیگر مورد این جلسه بوده است، بدین ترتیب هوشمندترشدن ساختار حضوروغیاب موجب افزایش دقت در بهره وری و محاسبه موظفی و اضافه کاری و عادلانه تر شدن پرداختی ها خواهد بود.