برگزاری جلسه آموزشی کروناویروس، واقعیتها، مدیریت و کنترل در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

به همت معاونت درمان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و با همکاری گروه بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران جلسه آموزشی کروناویروس، واقعیت‌ها، مدیریت و کنترل برگزار شد.
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، به همت معاونت درمان مجتمع و با همکاری گروه بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران جلسه آموزشی کروناویروس، واقعیت‌ها، مدیریت و کنترل دوشنبه ۲۱ بهمن ۹۸ در تالار شهید برگزار شد.
در ابتدا دکتر مینو محرز رئیس مرکز تحقیقات ایدز مجتمع مقدمه‌ای در مورد شرایط فعلی اپیدمی کرونا ارائه کرد.
سپس دکتر طلعت مختاری آزاد درباره خصوصیات ویرولوژیک این ویروس صحبت‌های مهمی ایراد کرد.
پس‌ازآن اساتید بالینی مجتمع دکتر حمید عمادی، دکتر آرش سیفی، دکتر محمدتقی بیگ محمدی و دکتر حسین خلیلی بحث‌های علمی مفصلی را در مورد نشانه‌های بالینی، کنترل عفونت، نارسایی حاد تنفسی و درمان این عفونت ویروسی مطرح کردند.
در انتهای جلسه به سؤالات حضار پاسخ داده شد که با استقبال قابل‌توجه اساتید، پرستاران و فراگیران مجتمع قرار گرفت.