برگزاری بیست و نهمین جلسه هیئت رئیسه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال ۹۸

بیست و نهمین جلسه هیئت رئیسه مجتمع با حضور معاونین و روسای بیمارستانها در دفتر ریاست برگزار شد.گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، بیست و نهمین جلسه هیئت‌رئیسه مجتمع با حضور معاونین و روسای بیمارستان‌ها شنبه ۳۰ آذر ماه ۹۸ در دفتر ریاست مجتمع برگزار شد.
در این جلسه امیر رجبی سرپرست واحد بهبود کیفیت مجتمع گزارشی از اقدامات انجام‌شده در اعتباربخشی و سنجه‌ها نسل ۴ مربوط به واحد بهداشت محیط مجتمع ارائه کرد.
سپس دکتر علیرضا کاظمینی رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) گزارش عملکرد بیمارستان امام خمینی (ره) را ارائه و راهکارهای اصلاحی موردبحث و بررسی قرار گرفت.
در انتها دکتر علی اکبری ساری رییس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران مطالبی در مورد اقتصاد سلامت و تأثیر آن بر مدیریت بیمارستان ها را ارائه کرد.