برگزاری اولین کنگره تازه های تصویربرداری زنان در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، اولین کنگره تازه های تصویربرداری زنان، با حضور اساتید بنام رادیولوژی از سراسر کشور ازاول تا سوم آبان ماه ۹۸ در تالار تصویر برداری مجتمع برگزار شد.

دکتر مهروز ملک، دانشیار رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر علمی اولین کنگره تازه‌های تصویربرداری زنان درباره جزئیات برگزاری این کنگره گفت: هدف از برگزاری این کنگره بررسی تازه‌ترین روش‌های تصویربرداری و یافته‌ها در بیماران زنان و زایمان است.

وی افزود: این کنگره که بر روی تصویربرداری نازایی، تصویربرداری سرطان‌های زنان، مادر و جنین تمرکز و بررسی‌هایی صورت گرفت.

دکتر ملک گفت: امیدوارم با افزایش دانش رادیولوژیست‌ها درزمینه‌های سونوگرافی‌های زنان، ام آر آی و سی‌تی‌اسکن پیشرفت‌هایی داشته باشیم و به بیماران کمک کنیم.

دبیر علمی اولین کنگره تازه‌های تصویربرداری زنان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: این کنگره برای سال اول است که در دانشگاه علوم پزشکی تهران و با همکاری مرکز تحقیقات رادیولوژی نوین و تهاجمی برگزارشده است و در روز دوم کنگره، به‌صورت مشترک با کنگره اونکولوژی زنان با حضور پروفسور هنجنی از امریکا برگزار و به مباحث تصویربرداری پیشرفته تومورهای زنان پرداخته شد.