برگزاری اولین مراسم تقدیر از دستیاران برگزیده فصلی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، چهارشنبه دوم مرداد ماه ۱۳۹۸ اولین مراسم تقدیر از دستیاران برگزیده فصلی مجتمع با حضور دکتر خسرو صادق نیت رییس مجتمع، دکتر سید رضا رئیس کرمی معاون امور دانشگاهی، دکتر فرشاد علامه معاون درمان و تعدادی از روسای بخش ها، اعضای هیات علمی و دستیاران مجتمع، در تالار شهید برگزار شد.

این مراسم با تلاوت قرآن کریم توسط دکتر بیگ محمدی شروع و با سخنرانی دکتر صادق نیت، دکتر علامه و دکتر دریانی رئیس بخش گواراش ادامه یافت .
در ادامه دکتر مریم مهرپویا رییس دفتر فراگیران نحوه انتخاب دستیاران را توضیح داد. در این محفل صمیمانه رییس مجتمع از دستیاران برگزیده تشکر و قدردانی کرد.
در این مراسم از دستیار ارتوپدی (مرحوم دکتر رسول قائدی) و دستیار بیهوشی (دکتر حامد شریفی) که به تازگی به دیار ابدی شتافتند، یاد شد.

اسامی دستیاران تخصصی، فوق تخصصی و فلوشیپ برگزیده فصلی مجتمع به شرح ذیل است.
دکتر مهدی توکلی (ارتوپدی)، دکتر سیدمحمود غفوری (اورولوژی)، دکتر درسا قاسمی و دکتر سمیرا معینی نسب (پاتولوژی)، دکتر فائزه ملک لو (پزشکی ورزشی)، دکتر فرهنگ درخشان (پزشکی هسته ای)، دکتر مهدی چگین و دکتر سیدمحمد افتخاری (طب اورژانس)، دکتر احسان حسین زاده (جراحی مغز و اعصاب)، دکتر احسان سرائی (رادیوانکولوژی)، دکتر شهریار کلاهی و دکتر سیده ساحل رسولی (رادیولوژی)، دکتر محمد جلیل توتونچیان (قلب و عروق)، دکتر ستاره روحانی (طب فیزیکی و توانبخشی)، دکتر نیلوفر آخوندزاده (کودکان)، دکتر سارا قادرخانی (عفونی)، دکتر محدثه شهیدی نژاد (نورولوژی)، دکتر سارا رهاوی (ENT)، دکتر زینب حسین پور و دکتر محمد حیدری و دکتر گلناز گوهردهی (گروه داخلی)، دکتر آیدا احمدی (بیهوشی)، دکتر امید اعتماد (جراحی پلاستیک)، دکتر محمد دودانگه (ریه)، دکتر علیرضا تعبدی (جراحی دست)، دکتر امیر بهنام فر (اوروانکولوژی)، دکتر علی کردونی (اینترونشنال کاردیولوژی) و دکتر رضا هادی (گوارش)