مجتمع بیمارستان امام خمینی(ره)

برگزاری اولین جشنواره غذای سالم در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

اولین جشنواره غذای سالم با هدف ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سالم وایرانی و ایجاد نشاط در بین کارکنان بررگزار شد.گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، به همت دفتر پرستاری مجتمع و به مناسبت میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار اولین جشنواره غذای سالم با حضور دکتر خسرو صادق نیت رئیس مجتمع، محمود معصومی معاون پشتیبانی، دکتر علی عرب خردمند فوق تخصص جراحی ترمیمی و پلاستیک ، پرستو آریاملو مدیر پرستاری و جمعی از کارکنان مجتمع یکشنبه ۸ دی ماه ۹۸ در سالن غذاخوری تالار امام برگزار شد.
هدف از برگزاری این جشنواره ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سالم وایرانی و ایجاد نشاط در بین کارکنان بود.
در این جشنواره با شرکت ۲۱ نفر از کارکنان مجتمع و با سفره‌آرایی و تزیین ۳۴ نوع غذای سنتی، ایرانی، انواع خورش‌ها و دسرها به احیای آن پرداختند و با نظر داوران ۵ غذا به‌عنوان غذاهای برتر انتخاب شدند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *