برگزاری آزمون عملی مهارت های احیاء قلبی- ریوی (CPR) در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

به منظور ارزیابی و سنجش مهارت های احیاء قلبی- ریوی آزمون عملی با شرکت ۴۳ نفر از کارورزان داخلی مجتمع طی دو روز در مرکز مهارت‌های بالینی معاونت امور دانشگاهی برگزار شد.به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، به منظور ارزیابی و سنجش مهارت های احیاء قلبی- ریوی آزمون عملی با شرکت ۴۳ نفر از کارورزان داخلی مجتمع طی دو روز در مرکز مهارت‌های بالینی معاونت امور دانشگاهی برگزار شد.
این آزمون با استقرار دو ایستگاه بالینی حمایت‌های حیاتی پایه و پیشرفته قلبی و در قالب ارزیابی مهارت‌های فشردن قفسه سینه، باز کردن راه هوایی، باز نگه‌داشتن راه هوای با تعبیه انواع ایروی، تهویه تنفسی با استفاده از BVM، آشنایی با الگوریتم ایست قلبی بدون نبض Pulseless arrest، شناخت دیس ریتمی‌های شایع، به‌کارگیری دستگاه دفیبریلاتور و اعمال شوک و نحوه تجویز داروهای اصلی در عملیات احیاء بیماران صورت گرفت.
آموزش کارورزان در این دوره توسط دکتر البرز شرافتی هیئت‌علمی بخش قلب و دکترامیرسالاری، مسئول و مدرس مرکز مهارت‌های بالینی مجتمع انجام شد.