برگزاری سومین کارگاه آموزشی حمایت از نوزاد تازه متولدشده درمجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)

به همت گروه مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان دانشگاه و با همکاری واحد آموزش پرستاری مجتمع، سومین کارگاه آموزشی حمایت از نوزاد تازه متولدشده ویژه کارشناسان مامایی شبکه‌های بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، به همت گروه مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان دانشگاه و با همکاری واحد آموزش پرستاری مجتمع ، سومین کارگاه آموزشی حمایت از نوزاد تازه متولدشده ویژه کارشناسان مامایی شبکه‌های بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران سه‌شنبه ٢٣مهرماه ٩٨ در مرکز مهارت‌های بالینی ساختمان ولیعصر مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد.
در ابتدا دکتر بهاره فصیح پور عضو هیئت‌علمی دانشگاه و دبیر علمی گفت: کارگاه آموزشی حمایت از نوزاد تازه متولدشده  یک کارگاه تعاملی بوده و فراگیران به‌صورت علمی با گام‌های احیا آشنا می‌شوند؛ و به تمرین مهارت‌های لازم در شرایط شبیه‌سازی می‌پردازند.
سپس دکتر الهام  فصیح پور متخصص اطفال و عضو هیئت‌علمی دانشگاه در خصوص آمادگی‌های پیش از زایمان، گام‌های نخستین احیا و تهویه با بگ و ماسک توضیحاتی را ارائه کرد.
در ادامه لیدا احمدی کارشناس نوزادان معاونت درمان در خصوص برگزاری منظم کارگاه‌ها و گام مؤثر آن در جهت افزایش مهارت عملی کارکنان  در اجرای صحیح و به‌موقع احیا تأکید کرد و گفت : که این امر باعث افزایش کیفیت خدمات ارائه‌شده به نوزادان و کاهش موربیدیتی و مورتالیتی خواهد شد.