برگزاری دوره بلند مدت NICU در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)

به همت واحد آموزش دفتر پرستاری مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دوره بلند مدت NICU به منظور ارتقا سطح دانش و عملکرد پرستاران برگزار شد.به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، آخرین جلسه کلاس های آموزش تئوری دوره بلند مدت NICU با حضور جمعی از پرستاران این بخش ها شنبه ۵ بهمن ماه ۹۸ در ساختمان ولیعصر برگزار شد.
این دوره به منظور ارتقا سطح دانش و عملکرد پرستاران بخش های NICU به همت واحد آموزش دفتر پرستاری مجتمع تشکیل شده است.
دوره بلند مدت NICU که به مدت یک ماه و هرهفته سه جلسه در کلاس درس مرکز تحقیقات مادر، جنین و نوزاد در طبقه دوم ساختمان ولیعصر برگزار و شامل ۶۵ ساعت تئوری و ٣۵ ساعت عملی است.
اطهره رنجبر سوپروایزر آموزشی مجتمع در خصوص دوره بلندمدت NICU گفت: با توجه به اینکه توانمندی و به‌روز بودن سطح دانش پرستاران و ارتقا مهارت‌های عملی کارکنان در بخش‌های nicu از اهمیت بالایی برخوردار است این کلاس‌ها با حضور اساتید مجرب دانشگاه علوم پزشکی تهران و همکاران با تحصیلات تکمیلی مرتبط برنامه‌ریزی و برگزارشده است.