برگزاری اولین جلسه کمیته تحقیقات پرستاری و پیراپزشکی در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

اولین جلسه کمیته تحقیقات پرستاری و پیراپزشکی مجتمع با هدف ارتقا سطح دانش، ایجاد روحیه پژوهش، حمایت از فعالیت های جمعی پژوهشی و همچنین توانمندسازی کارکنان پرستاری و پیراپزشکی برگزار شد.به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، به همت دفتر توسعه تحقیقات بالینی مجتمع اولین جلسه کمیته تحقیقات پرستاری و پیراپزشکی باهدف ارتقا سطح دانش، ایجاد روحیه پژوهش، حمایت از فعالیت‌های جمعی پژوهشی و همچنین توانمندسازی کارکنان پرستاری و پیراپزشکی و با حضور نمایندگان از دفتر پرستاری، واحدهای رادیولوژی، تصویربرداری، آزمایشگاه و بانک خون یکشنبه ٢٩ دی‌ماه ٩٨در دفتر پرستاری مجتمع برگزار شد.
در ابتدای جلسه اطهره رنجبر دبیر کمیته تحقیقات پرستاری و پیراپزشکی آیین‌نامه کمیته را ارائه و موردبحث و تبادل‌نظر اعضا قرار گرفت.
در ادامه اعظم علی پور ناظمه فنی مرکز تصویربرداری در خصوص در نظر گرفتن تشویقی برای افراد فعال در پژوهش صحبت کرد.
سپس پرستو آریاملو رئیس کمیته و مدیر پرستاری مجتمع به اهمیت ایجاد روحیه پژوهشی درمجتمع تأکید کرد.