بازدید شهردار منطقه ۶ تهران از پروژه پارکینگ طبقاتی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

تورج فرهادی شهردار منطقه ۶ تهران از آخرین وضعیت پروژه پارکینگ طبقاتی مجتمع بازدید کرد.گالری عکس

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، یکشنبه ۲۶ آبان ماه ۹۸ تورج فرهادی شهردار منطقه ۶ تهران، آزاده چتر روز مدیر امور مالی دانشگاه، دکتر صادق نیت رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و دکتر علی اعتمادیان مدیرعامل پروژه بیمارستان مهدی کلینیک از آخرین وضعیت پروژه پارکینگ طبقاتی مجتمع بازدید کردند.
تورج فرهادی شهردار منطقه ۶ تهران و آزاده چتر روز مدیر امور مالی دانشگاه ضمن بازدید از پروژه پارکینگ طبقاتی مجتمع از نزدیک در جریان مشکلات و کمبودها و چالش‌های این پروژه قرار گرفتند.
در ادامه این دیدار در خصوص نحوه ساخت و بهره‌برداری همراه سرای مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) جهت حل مشکلات بیماران شهرستانی که از نقاط مختلف کشور به مجتمع مراجعه می‌کنند بحث و گفتگو شد و راه‌کارهای مساعدی جهت همکاری فی‌مابین برای رفع مشکلات همراهان بیماران ارائه شد.