برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی تهران تیم پیوند کبد مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) کبد یک خانم ۲۴ ساله که دچار مرگ مغزی شده بود را به دو قسمت کردند وبه دو بیمار (یک کودک ۱۱ ماهه و یک خانم ۲۵ ساله) پیوند زدند.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، سه‌شنبه ۲۱ آبان ماه ۹۸ برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی تهران تیم پیوند کبد مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در اتاق عمل ۱ کبد یک خانم ۲۴ ساله که دچار مرگ مغزی شده بود را به دو قسمت کردند وبه دو بیمار (یک کودک ۱۱ ماهه و یک خانم ۲۵ ساله) پیوند زدند و در حال حاضر دو بیمار باحال عمومى مناسب در بخش پیوند کبد بسترى هستند.
انجام این‌گونه پیوند کبد نیاز به مهارت خاص در جداسازی کبد به دو قسمت با کارکرد مناسب بدون ایجاد آسیب در عناصر حیاتی واز طرف دیگر نیازمند کار تیمى منسجم و زمان‌بندی دقیق در اتاق عمل و مراقبت‌های فوق تخصصى ویژه پس از جراحى در بخش است.
توضیح اینکه فعالیت بخش پیوند کبد مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) از سال ۱۳۸۰ شروع شد و از سال ۱۳۹۴ بیش از ۱۰۰ پیوند کبد در سال انجام می‌دهد.

1 دیدگاه برای “انجام موفقیت‌آمیز عمل پیوند کبد و نجات جان یک بچه ۱۱ ماهه درمجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی تهران”