انتصاب دکتر فرشاد علامه به عنوان سرپرست دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی / قدردانی رئیس دانشکده از دکتر علیرضا سیما

رئیس دانشکده پزشکی، در حکمی دکتر فرشاد علامه را به سمت سرپرست دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی منصوب و در نامه ای از خدمات دکتر علیرضا سیما مدیر سابق قدردانی کرد.به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی،دکتر شهریار نفیسی، رئیس دانشکده پزشکی، در حکمی دکتر فرشاد علامه را به سمت سرپرست دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی منصوب و در نامه ای از خدمات ارزشمند دکتر علیرضا سیما مدیر سابق قدردانی کرد.
متن حکم به این شرح است:

جناب آقای دکتر فرشاد علامه
استادیار محترم گروه آموزشی داخلی دانشکده پزشکی
باسلام واحترام
نظر به تعهد و شایستگی و نیز سوابق علمی و اجرایی جنابعالی و موافقت معاون محترم آموزشی و مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، طی این حکم به عنوان سرپرست دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی منصوب می شوید. انتظار می رود با بهره مندی از تجارب خود و اعضای محترم هیأت علمی، اهتمام ویژه جهت پیشبرد اهداف و ارتقا کمی و کیفی آموزش پزشکی و تحقق اهداف ذیل مبذول فرمایید:
•سکانداری دفتر توسعه آموزش پزشکی در راستای نیل و تحقق نقشه جامع علمی دانشگاه
•پیگیری اجرای کوریکلوم بازنگری شده پزشکی عمومی با هماهنگی معاونت آموزشی پزشکی عمومی
•پیگیری اجرای برنامه پزشکی ۹۰ در فازهای مختلف با تأکید بر دوره های کار آموزی و کارورزی
•افزایش طرح های توسعه ای آموزش و پژوهش های آموزشی و گسترش فعالیت های دانشجویی در حوزه آموزش پزشکی
•گسترش حوزه فعالیت دفتر توسعه در آموزش تخصصی و فوق تخصصی پزشکی
•توسعه کاربرد روشهای نوین آموزشی و آموزش مجازی در حیطه آموزش پزشکی
•ارزشیابی میزان اثر بخشی یاددهی و یادگیری با روش های متفاوت
•همکاری با معاونتهای مختلف دانشکده در توسعه کمی و کیفی فضاهای آموزشی دانشکده پزشکی
امید است با استعانت از خداوند متعال و مشارکت و مساعی کلیه همکاران محترم، تلاش خویش را برای انجام وظایف محوله و پیشبرد اهداف دانشکده پزشکی و دانشگاه به کار گیرید. توفیق روزافزون شما را از درگاه حضرت باریتعالی خواستارم .
دکترشهریار نفیسی
رئیس دانشکده پزشکی