افتتاح درمانگاه زنان مرکز تحقیقات ایدز در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با حضور معاون بهداشت دانشگاه

درمانگاه زنان مرکز تحقیقات ایدز مجتمع با حضور دکتر علیرضا دلاوری معاون بهداشتی دانشگاه، دکتر محمدرضا قیوم زاده رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران افتتاح شد.گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، چهارشنبه ۱۳ آذر ۹۸ درمانگاه زنان مرکز تحقیقات ایدز مجتمع با حضور دکتر علیرضا دلاوری معاون بهداشتی دانشگاه، دکتر محمدرضا قیوم زاده رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر مینو محرز رئیس مرکز تحقیقات ایدز و دکتر زهرا بیات جوزانی مسئول کلینیک زنان افتتاح شد.
دکتر مینو محرز رئیس مرکز تحقیقات ایدز گفت: در این مرکز خدمات زنان، مامایی، تست و مشاوره بیماری‌های مقاربتی ارائه می‌شود.
دکتر بیات جوزانی مسئول کلینیک زنان و موبایل کلینیک در خصوص لزوم خدمت‌رسانی و اتصال به درمان این افراد و برخورد بدون انگ و استیگما توضیحاتی را ارائه داد.
توضیح اینکه مرکز مشاوره بیماری‌های رفتاری مستقر درمجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) تحت نظر مرکز بهداشت جنوب تهران است.